Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa existe un joc in care sa poata juca toti prietenii tai, indiferent de sex, varsta sau ocupatie?
Un joc in care actiunea sa se combine cu strategia si care sa implineasca nevoia ta de aventura?

Raspunsul la toate aceste lucruri este paintball-ul, jocul in care indrazneala, puterea de decizie si cel mai important, lucrul in echipa, se combina intr-o explozie de adrenalina!!!



Paintballul este un joc care se practica pe un teren special amenajat si strict delimitat. Inceputul jocului consta in prezentarea regullior de catre organizatori, apoi jucatorii se impart in echipe si isi aleg o culoare care sa-i reprezinte, culoarea vopselei bilelor si culoarea steagului.


Dupa alegerea culorii si a echipelor jucatorii vor avea la dipozitie cateva minute pentru a discuta strategia de joc aceasta etapa fiind urmata de verificarea armelor si a echipamentului.

Jucatorii sunt eliminati din joc in momentul in car e o bila de paintball se sparge pe echipamentul acestora, in momentul eliminarii fiind obligati sa paraseasca terenul si sa astepte in zonal libera termina rea partidei.
In functie de regulile tipului de joc ales una dintre echipe va fi declarata castigatoare.


Paintball-ul este un sport dinamic in care conditia sociala sau profesia nu conteaza. Este un sport unde barbatii si femeile concureaza de la egal la egal si unde varsta si conditia fizica nu conteaza absolut de loc. Toti practicantii acestui joc impart intre ei nevoia de aventura si un puternic spirit competitional.

Ca intr-un joc de sah, a fi capabil sa gandesti rapid si pozitiv te poate transforma intr-un adevarat star al paintball-ului. Inteligenta si determinarea, nu neaparat viteza sau agilitatea, sunt factori decisivi pentru a avea success in acest sport.

Paintball-ul este un sport incitant si mai presus de toate paintball-ul este distractie! Este o sansa de a scapa de stresul cotidian si a regasi spiritul aventurii. Cand adrenalina incepe sa-si faca efectul nu te poti abtine sa nu adori senzatia de a juca!


Crazyball Paintball Arena Bacau - terenul de paintball din Bacau!
Str. Victor Nadolschi, nr.11 bis, cartierul Gheraesti
(in spatele pensiunii Soferul)

Web: www.crazyball.ro

Ymess: paintball_bacau